Meer lezen over de voordelen van bewegen op oudere leeftijd? Klik hier!

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral gezelligheid, sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. De invulling van de Koffieplus proberen we af te stemmen met de vraag van senioren inwoners uit Houten.

Volgende KOFFIEPLUS voor senioren

Donderdag 14 december vindt er weer een Koffieplus voor senioren plaats waarbij er kennis kan worden gemaakt met het beweegprogramma 'ZekerBewegen voor senioren'. Alle senioren zijn van 10.00 – 12.00 uur welkom bij Sportcentrum The Dome, Kruisboog 34, Houten. Kom een kijkje nemen, de koffie is gratis!

Wij nodigen u uit voor de speciale wintereditie van de Koffieplus voor Senioren op donderdag 14 december 2017 van 10.00 tot 12.00 uur, georganiseerd door Sportpunt Houten.

Tijdens de speciale wintereditie kunt u gezellig met elkaar koffie drinken en kennis maken met het beweegprogramma ‘ZekerBewegen voor senioren’ onder leiding van judoleraar Lex van Heumen, gecertificeerd instructeur ZekerBewegen. Deze invulling van de koffieplus verzorgt hij samen met zijn vrouw Thea van Heumen, gediplomeerd aerobic instructrice. Beiden behoren qua leeftijd (zeventigers) tot de doelgroep. Tot de doelgroep behoort iedere senior (vanaf 50 jaar), zowel man als vrouw, die zo lang mogelijk mobiel, onafhankelijk en zelfredzaam wil blijven.

Denkt u ook wel eens 'Als ik zo op de grond moet zitten, dan kom ik niet meer overeind' of voelt u zich onzeker over uw eigen mobiliteit en zelfredzaamheid buiten de deur? Kom dan naar de Koffieplus. Daar krijgt u een introductie op het onderwerp ‘ZekerBewegen: Fit, veilig vallen en weer opstaan’ en kunt u kennismaken met enkele praktische voorbeelden en oefeningen.

De Koffieplus vindt plaats in Sportcentrum The Dome aan de Kruisboog in Houten. Adres: Kruisboog 34, 3994 AE Houten. De koffie en thee wordt geschonken in de kantine, waar ook het informatieve deel van de Koffieplus zal plaatsvinden. Het praktische deel wordt gegeven in de judozaal. De kantine en de judozaal bevinden zich op de 1e verdieping en zijn bereikbaar met zowel de trap als de lift.

Mocht u niet op eigen gelegenheid kunnen komen dan kunt u ook gratis gebruik maken van vervoer per elektrokar via Vervoer Houten. Belt u dan naar: 06 53 88 30 90 en geef aan dat u de Koffieplus gaat bezoeken bij het maken van een afspraak.

Aanmelden voor bovenstaande activiteit is noodzakelijk. Zie conatctgegevens onder aan deze pagina. 

Kortom, we zien u graag donderdag 14 december van 10.00 – 12.00 uur in Sportcentrum The Dome.

 
Data KOFFIEPLUS 2017

De data van de Koffieplus ochtenden in 2018 zullen zo snel mogelijk hier te vinden zijn.

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden.

Vragen?

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Claudia van Mechelen van Sportpunt Houten via 06-14147601 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2