Op vrijdagochtend vindt wekelijks de Sport & Spel Inloop plaats in de gymzaal van De Krachtfabriek (Dijkhoeve 1). 

Sport Spel Inloop nov 2016Tussen 10.00 en 11.00 uur gaat de Beweegcoach Yoni met de deelnemers aan de slag. Er wordt gestart met een warming-up en daarna worden er verschillende oefeningen en sporten gedaan. Het uurtje bewegen wordt afgesloten met een balspel of cooling down. Na afloop is er in de ontvangsthal van De Krachtfabriek gelegenheid voor een kopje koffie of thee. De Inloop is gratis; er wordt hooguit een kleine bijdrage gevraagd voor het gebruik van de koffie/thee.

Naast de Beweegcoach is ook de buurtsportcoach aanwezig om mensen te ontvangen en te informeren over de verschillende sportmogelijkheden in Houten. Op basis van de wensen en behoefte van de deelnemers kunnen bepaalde cursussen of clinics georganiseerd worden.

De Inloop is bedoeld voor de mensen die willen bewegen, maar een drempel ervaren om naar een sportaanbieder te gaan. Voor meer informatie kunt u (via de contactpagina) contact opnemen met Annemarie van Deelen.

Om een indruk te krijgen van de Sport & Spel Inloop kunt u ook dit filmpje kijken!

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door van Houten&co, Fysiotherapiepraktijk De Molen, Lister, De Krachtfabriek en Sportpunt Houten. 

Sport & Spel Inloop op pad

In de maand juni en juli stoppen veel activiteiten, maar wordt er op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur gewandeld. Deelnemers verzamelen bij het tunneltje, onder de Rondweg door, bij de Sloten. Dicht bij de ingang van het Wulfse Bos en de Kooikersplas.Wil je meer informatie of je aanmelden, dan mag je Margreet Symanzig mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Banner Zoeken website 2