Op vrijdag vindt wekelijks de Sport & Spel Inloop plaats in de gymzaal van De Krachtfabriek (Dijkhoeve 1). 

Sport Spel Inloop nov 2016Tussen 13.00 en 14.00 uur gaat de Beweegcoach Yoni met de deelnemers aan de slag. Er wordt gestart met een warming-up en daarna worden er verschillende oefeningen en sporten gedaan. Het uurtje bewegen wordt afgesloten met een balspel of cooling down. Na afloop is er in de ontvangsthal van De Krachtfabriek gelegenheid voor een kopje koffie of thee. De Inloop is gratis; er wordt hooguit een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het gebruik van de koffie/thee.

Naast de Beweegcoach is ook de buurtsportcoach aanwezig om mensen te ontvangen en te informeren over de verschillende sportmogelijkheden in Houten. Op basis van de wensen en behoefte van de deelnemers kunnen bepaalde cursussen of clinics georganiseerd worden.

De Inloop is bedoeld voor de mensen die willen bewegen, maar een drempel ervaren om naar een sportaanbieder te gaan. Voor meer informatie kunt u (via de contactpagina) contact opnemen met Annemarie van Deelen.

Om een indruk te krijgen van de Sport & Spel Inloop kunt u ook dit filmpje kijken!

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door van Houten&co, Fysiotherapiepraktijk De Molen, Lister, De Krachtfabriek en Sportpunt Houten. 

Onze samenwerkingspartner Lister start in januari 2018 met een cursus Cognitieve Fitness.
Wil jij je geheugen, concentratie en tegelijk ook je fysieke vitaliteit verbeteren? Cognitieve Fitness is een verrassende combinatie van oefeningen voor lichaam en geest. Je traint conditie, geheugen en concentratie door zowel inspanning als ontspanning.
Wanneer: Start 17 januari 2018 en is elke woensdag van 13.00 – 14.30. De training bestaat uit 11 bijeenkomsten van 1,5 uur.
Kosten: €35,- voor de gehele training, inclusief materiaal
Waar: Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten.
Aanmelden voor trainingen kan via de website maar ook door een email te sturen:
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Banner Zoeken website 2