Meer lezen over de voordelen van bewegen op oudere leeftijd? Klik hier!

De Koffieplus voor senioren vindt elke 2e donderdag van de maand plaats, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral gezelligheid, sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. De invulling van de Koffieplus proberen we af te stemmen met de vraag van senioren inwoners uit Houten.

Volgende KOFFIEPLUS voor senioren

Donderdag 1 maart 2018 staat er een nieuwe Koffieplus voor senioren op het programma met het thema: CIRCUS. Let op, de Koffieplus is een week vervroegd i.v.m. de voorjaarsvakantie.

Deze Koffieplus staat namelijk in het teken van 'Circus voor oud én jong' wat betekent dat u uw kleinkind(eren) mee kunt nemen. Samen gaat u de piste in. Er komen onderdelen aan bod die geschikt zijn voor oud en jong, denk bijvoorbeeld aan jongleren, balanceren en acrobatiek. De les is geschikt voor senioren van alle leeftijden met én zonder beperking. Ook zonder kleinkinderen bent u van harte welkom om gezellig koffie te komen drinken en deel te nemen aan de circusles. Het gaat er vooral om dat u een gezellige en leuke ochtend heeft mét elkaar en eventueel de circusonderdelen samen met uw kleinkinderen kunt uitvoeren. Deelname is, zoals altijd, helemaal gratis.

Circus is uitdagend, kleurig, veelzijdig en vrolijk. Sportief, sociaal én van alle (leef)tijden en culturen. Kinderen en ouderen leren elkaar hierdoor beter kennen, leren rekening te houden met elkaars (on)mogelijkheden, kunnen elkaar helpen en voelen zich nuttig door de dingen die ze niet zonder elkaar kunnen.

Wat:  Koffieplus voor senioren: Circus voor oud én jong
Dag: Donderdag 
Datum: 1 maart 2018 (1e donderdag in maart)
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Houten Centrum, activiteitenruimte (1e verdieping)


Data KOFFIEPLUS 2018

Donderdag 8 februari 2018

Donderdag 1 maart 2018

Donderdag 12 april 2018

Donderdag 3 mei of 17 mei 2018

Donderdag 14 juni 2018

Donderdag 12 juli 2018

Donderdag 9 augustus 2018

Donderdag 13 september 2018

Donderdag 11 oktober 2018

Donderdag 8 november 2018

Donderdag 13 december 2018

 

Vragen?

In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten via 06-123620480 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2