Op donderdag 28 maart gaan we met de Koffieplus naar Anytime Fitness samen met Bo van B1 personal training. Bo vindt persoonlijke aandacht en begeleiding erg belangrijk, én FUN. Sporten is niet omdat het moet, maar Bo wil je laten zien dat het leuk is om aan je gezondheid te werken en daar doet ze dan ook haar best voor! De trainingen bij Bo staan voor lekker bewegen, goed in je vel zitten, fit en sterk voelen. Bo past de training persoonlijk aan zodat iedereen mee kan doen.

Programma
Op leuke muziek gaan we lekker boksen op de bokszak en gevarieerde oefeningen doen op de fitness matjes. Iedereen kan meedoen, wantje kan de oefeningen zo zwaar maken als je zelf wilt. De bokszaktraining is goed voor je conditie en kracht, maar vooral gezellig omdat we het met elkaar doen. Neem water mee en een handdoekje, voor de bokshandschoenen en de matjes wordt gezorgd. Daarna sluiten we natuurlijk af met een kopje koffie/thee.

Doe mee en meld je aan!
Dag: donderdag 28 maart
Tijd: 10.00 uur – 11.30 uur
Waar: Anytime Fitness, Onderdoor 19 Houten
Kosten: gratis

Wilt u deelnemen aan deze les? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt bevestiging van aanmelding en voorafgaand krijg je nog een mail met de laatste informatie over de activiteit.

 

insta post koffieplus bokszak