Elke tweede donderdag van de maand staat in het teken van de koffie3Koffieplus voor Senioren. Een moment waarbij elkaar ontmoeten en kennismaken met bewegen voorop staan. In Theater Aan de Slinger heten wij u van harte welkom om kennis te maken met (nieuwe) beweegactiviteiten in Houten speciaal voor senioren. Welke beweegactiviteit er gedaan gaat worden wisselt per keer, maar is vooraf te lezen op onze website of in Het Groentje. Vaak is aanmelden niet nodig, u kunt gewoon langs komen! Ook zijn er geen kosten aan verbonden en zien we de koffie en de beweegactiviteit als perfect middel om met elkaar in contact te komen en om lekker te bewegen!

Zowel mannen als vrouwen komen graag naar de Koffieplus en of u nou niet goed ter been bent of u heeft een mindere gezondheid, langskomen mag altijd! Bij de beweegactiviteiten wordt doorgaans wel vermeld hoe uw gezondheid moet zijn om mee te doen met de les.

Lijkt het u leuk om eens kennis te maken met een gezellige beweegactiviteit, kom dan zeker een keertje langs!

Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Theater Aan de Slinger (tenzij anders vermeld). De Slinger 40, Houten

Data koffieplus 2022
Donderdag 11 februari - Stardance Studio's
Donderdag 10 maart - Karate met Atarashii
Donderdag 7 april - Tafeltennissen bij de HTTC
Donderdag 12 mei - Oldstar tennis TV SET
Donderdag 9 juni - Powerwalking met Beeweet
Donderdag 14 juli - Jeu de Boules
Donderdag 11 augustus
Donderdag 8 september - Voor Iedereen Toegankelijk bij Stardance Studio's
Donderdag 13 oktober
Donderdag 10 november
Donderdag 8 december

Vragen?
In ’t Groentje zal ruim van tevoren het onderwerp en de tijd vermeld worden. Als u nog vragen heeft of als u per email op de hoogte gehouden wil worden kunt u contact opnemen met Sjouke van den Berg

Voor sportaanbieders:
Tijdens de Koffieplus bijeenkomsten is het streven aandacht te hebben voor sport en bewegen, in de vorm van een kennismakingsles, of middels informatie gericht op sport en bewegen, aansluitend bij de belevingswereld van de senioren. De kennismakingsles is bedoeld om senioren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met nieuw en ander beweegaanbod in de gemeente Houten. Wanneer de kennismakingsles succesvol is, en er is veel animo bij de senioren, wordt er gekeken of er een vervolg gegeven kan worden aan de les. Wil je als sportaanbieder een keer een kennismakingsles aanbieden in een Koffieplus voor senioren? Neem dan contact op met Sjouke van den Berg.