Sport Cultuur Logo 236Jeugdpas Sport & Cultuur!

Dit najaar wordt het project Jeugdpas Sport & Cultuur gelanceerd in de gemeente Houten. De JeugdSportPas is uitgebreid met het aanbod van cultuur en heet daarom: Jeugdpas Sport & Cultuur! Met een nieuwe website: www.sportencultuurhouten.nl 

Met dit project kan de Houtense jeugd kiezen uit heel veel verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. Zo kunnen ze kennismaken met diverse sporten en/of lessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater, archeologie en cultureel erfgoed, zonder dat ze direct lid hoeven te worden. In drie tot vijf kennismakingslessen van ongeveer een uur leren de kinderen de beginselen van een sport of culturele activiteit. De lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers, leraren of kunstenaars. Het aanbod kan een losstaande cursus zijn of onderdeel zijn van de reguliere lessen.

Voor wie?
Het sportaanbod richt zich op de sportstimulering van dreumesen (0-2 jarigen), peuters (2-4 jarigen) en kinderen uit groep 1 t/m 8. Het cultuuraanbod is bestemd voor basisschoolleerlingen.

Hoe?
Het schooljaar 2018-2019 is verdeeld in drie blokken. In elk blok worden kennismakings-cursussen aangeboden, niet elke cultuur- en sportactiviteit vindt elk blok plaats. Op de website www.sportencultuurhouten.nl staat het aanbod. Per blok is er een aanmeldperiode.
0001 2
Kosten
Deelname aan een cursus kost € 8,-. De betaling loopt via IDEAL.

Planning

Blok 1: Inschrijving deelnemers: 19 november t/m 16 december 2018
De cursussen vinden plaats tussen 7 januari t/m 22 februari 2019

Blok 2: Inschrijving deelnemers: 14 januari t/m 17 februari 2019
De cursussen vinden plaats tussen 4 maart t/m 18 april 2019

Blok 3: Inschrijving deelnemers: 18 maart t/m 18 april 2019
De cursussen vinden plaats tussen 6 mei t/m 19 juli 2019

Aanmelden
Lees meer over een deelnemersaccount aanmaken en inschrijven voor een cursus in de folder. Klik op de afbeelding om de folder te downloaden. 

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Claudia van Mechelen via het contact formulier. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over de Jeugdpas Sport & Cultuur?
Volg de Jeugdpas Sport & Cultuur dan op de sociale media.

 

 

 

Banner Zoeken website 2