Jongerenwerk in de wijk
Het jongerenwerk gelooft dat elke jongere talent heeft. Met die gedrachte worden er contacten gelegd met jongeren en wordt de verantwoordelijkheid bij de jongeren zelf gelegd. Het jongerenwerk werkt met jongeren in de leeftijd van 10-23 jaar. 

Vakantie activiteiten
Tijdens de vakanties organiseert het jongerenwerk verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn speciaal voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar uit de gemeente Houten. Bij alle activiteiten is de U-pas te gebruiken. Wil je meer weten of je aanmelden voor een activiteit? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de facebook pagina. 

Tienerwerk 10 tot 14 jaar
Het tienerwerk betrekt tieners in de wijk door activiteiten te organiseren in de wijken voor tieners in de leeftijd van 10-14 jaar. In elke wijk vinden de gehele week activiteiten plaats. Naast de activiteiten zijn er door het jaar heen ook gezamenlijke activiteiten. 

Jongerenwerk van 15 to tot 23 jaar
Deel jouw ideëen met de jongerenwerkers en samen gaan jullie aan de slag om dit werkerlijkheid te maken. De jongerenwerkers zijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ze ook bereiken op 030-7001530 of ze zijn te vinden bij Enter. 

Jongerencentrum Enter 
Jongerencentrum Enter is de thuisbasis van het jongerenwerk. Binnen Enter zijn er drie zalen, waarvan een met een podium. Bijna alle activiteiten die in jongerencentrum Enter plaatsvinden zijn georganiseerd door jongeren zelf. 

Een wekelijkse activiteit is de caféavond op vrijdagavond. Jongeren vanaf 15 jaar zijn welkom om 20.00. Op woensdagavond wordt altijd samen gegeten. Als je mee wilt eten kan je aanmelden kan je je aanmelden via facebok of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor 15.00. Kosten zijn €1,00 en is om 18.00. 

Openingstijden:
Woensdag: 12.30 - 22.00 
Donderdag: 15.00 - 22.00
Vrijdag: 15.00 - 00.00

In het kwadrant Noord Oost worden wekelijks sportinstuiven verzorgd door vanHouten&co voor jongeren tussen de 10 en 14 jaar. Op woensdag van 13.45 tot 15:45 uur is de sportinstuif in sportzaal Klavertje Vier (Eggeveld). Voor meer informatie kun je terecht bij Maurice: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kun je kijken op website en word vriend met van Jong in Houten op Facebook.

Banner Zoeken website 2