Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Sportgala Houten Nieuwsbrief 2022

Sportgala Houten Nieuwsbrief 2022

shadowtop.jpg

mail.jpg

  www.sportpunthouten.nl

‍NIEUWSBRIEF SPORTGALA HOUTEN 2022

Beste lezer,


Over minder dan een maand staat alweer het Sportgala Houten 2022 op het programma. Dit zal zich afspelen in Theater aan de Slinger op maandag 6 februari 2023. Nadat het Sportgala een aantal keer niet heeft door kunnen gaan en vorig jaar een speciale editie was hebben we dit jaar als thema: All Over Again! Een sportgala zoals we hem gewend zijn. Hét sportevenement van het jaar waar de Houtense sportwereld, het bedrijfsleven, het onderwijs, de politiek en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten. 

 


Mis het niet!
  Team van Sportpunt Houten

separator.jpg

Genomineerden Sportgala Houten 2022

Met uitzonderlijke (topsport) prestaties afgelopen jaar door veel sporters en teams presenteren wij u met trots een mooie lijst met genomineerden in elke categorie:

 

Sporter van het jaar

  • Réka van Os - Worstelen
  • Martijn van Dalen - Rugby

Sportploeg van het jaar

  • SV Houten JO13-1 - Voetbal
  • HC Houten Heren 1 - Hockey
  • Taurus Jongens C - Volleybal

Sportvrijwilliger van het Jaar

  • Norbert Herremans - Handbal Houten
  • Bestuur loopgroep Houten - Hardlopen
  • Annie Timmermans - SSRH

separator.jpg

Breng uw stem uit!

Naast een kundige jury die stemt over de genomineerden per categorie heeft u ook de mogelijkheid om zelf te stemmen op de genomineerden. Wie weet is uw stem wel doorslaggevend voor het uiteindelijke resultaat wie er met een felbegeerde sportprijs vandoor gaat!

 

Je kan online, via onze mediapartner BDU / Houtens Nieuws, je stem uitbrengen. Klik hier om naar de website te gaan. Stemmen kan tot dinsdag 31 januari.

 

separator.jpg

Kaartverkoop & bemachtig als sportaanbieder gratis kaarten

Het is dit jaar mogelijk om via Theater aan de Slinger kaarten te kopen. Dit jaar is Tessa Veldhuis weer onze gastvrouw die ons meeneemt door de avond heen. Er zullen weer verschillende acts en optredens te zien zijn en natuurlijk gaan we de winnaars bekend maken. 

 

Voor sportaanbieders is het mogelijk om 2 kaarten te bestellen voor de vereniging. En speciaal voor jullie is er voorafgaand een interactief netwerkborrel met hapjes van Food 'n Mood. Dit programma zal starten om 18.30 uur. Voor informatie en tickets mail naar Sanne

 

 

separator.jpg

Doortrappen Award 2022

Veel doortrappers van 55+ fietsen regelmatig en blijven zo gezond. Dat is bijzonder mooi en daar mag best eens aandacht aan geschonken worden. Daarom is Houten op zoek naar de Beste Doortrapper 2022! Ken of ben jij een fanatieke fietser (55+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper 2022. Je mag ook jezelf nomineren. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Sportgala Houten en zal een Doortrappen Award ontvangen! Klik hier om iemand op te geven.

separator.jpg

Sponsoren

Het Sportgala Houten kan niet doorgaan zonder onze partners die elk op hun eigen manier het Sportgala Houten sponseren!

 

Belangrijke kernwaarde van het Sportgala Houten is de samenwerking met lokale partners uit Houten en omstreken. Samen versterken we elkaar en bieden wij partners een podium met veel diversiteit aan organisaties: sport, politiek en het bedrijfsleven. Ons streven is om iedereen optimaal op zijn eigen manier tot zijn recht te laten komen in voorbereiding op én tijdens het Sportgala Houten. 

 

Dit jaar zijn we weer erg blij met de volgende sponsoren: OLVB, MKB Schoon, NEM Productions, TinkerinQ, Badoux, Amanda bloemsierkunsten, Food 'n MoodOmroep HoutenFysio Vandaag, FC Utrecht en 't Groentje.

separator.jpg

Activiteitenkalender

Reanimatie cursus

Datum: donderdag 12 januari

Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur

Locatie: Lichtboog

 

Koffieplus: Stardance Dansfit

Datum: donderdag 12 januari

Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur

Locatie: Stardance Studio's

Aanmelden: Sjouke

 

Sportgala Houten 2022

Datum: Maandag 6 februari

Locatie: Theater aan de Slinger

Informatie: website

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

W‍ilt u als sportorganisatie uw evenement, toernooi of activiteit onder de aandacht brengen bij het Houtens publiek? Stuur dan een mailtje naar team Sportpunt Houten. Voorwaarde voor vermelding op de kalender is dat het evenement toegankelijk moet zijn voor de inwoners uit Houten en omgeving.

 

Uw activiteit zal met datum & korte informatie (o.a. locatie, aanvangstijd, inschrijving) vernoemd worden 

shadowbottom.jpg