Sinds kort kan óók de jeugd bij volleybalvereniging Taurus paravolleybal, beter bekend als zitvolleybal, spelen. Elke twee weken wordt op zondag in sporthal de Kruisboog een paravolleybaltraining gegeven onder leiding van twee enthousiaste trainers, Hans en Jolanda.

Het paravolleybal voor de jeugd wordt ondersteund door Rotary Club Houten Castellum; zij zijn de volleybalvereniging financieel tegemoet gekomen, zodat er nieuwe ballen en een net speciaal voor de jeugd konden worden aangeschaft.

Paravolleybal is geschikt voor kinderen met of zonder lichamelijke beperking in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar. Heb je interesse of wil je eens mee komen spelen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 14 juli
  Zomervakantie 00:00 to 00:00

 • 16 juli
  Sportkamp Sportivun 00:00 to 00:00

  Doldwaze dagen vol spel en fun en ondertussen snuffelen aan diverse sporten en spellen tijdens de vakantie! Voor jouw zoon of dochter hebben wij sportieve activiteiten en superleuke spellen in petto, zoals

 • 20 juli
  Sport & Spel Inloop 13:30 to 15:00

 • 14 juli - 20 juli
 • 27 juli - 27 juli