Vanaf september vindt de Albert Heijn Sportactie ook in Houten en met de drie Albert Heijn winkels plaats. Via een spaaractie kunnen alle klanten bij Albert Heijn drie weken lang, van 4 tot en met 24 september, AH Sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen klanten via een actiepagina sportactiviteiten in hun buurt zoeken en boeken. Met één spaarkaart kan je als klant tot en met 3 december vijf keer gratis sporten bij verschillende deelnemende sportaanbieders naar keuze.

Sportpunt Houten werkt intensief samen met de drie Albert Heijns in Houten. Zo zal er een informatieboekje verschijnen die wordt uitgedeeld bij de kassa's met informatie over alle deelnemende sportaanbieders die een aanbod hebben voor de AH Sportactie en zullen er posters komen waarop de deelnemende sportaanbieders staan. Tevens coördineert Sportpunt Houten het "sporten op de winkelvloer". Sportaanbieders kunnen hun sportaanbod presenteren in één van de winkels in de periode van 4 tot en met 24 september om zo meer aandacht aan de actie te geven. 

Registreren

Wil je als sportaanbieder deelnemen aan de AH Sportactie, registreer je dan op clubprofiel.nl. Bekijk hieronder het intstructiefilmpje. Op Clubprofiel kun je je aanmelden voor de AH Sportactie en hier kun je alle activiteiten die je open stelt voor de AH  Sportweken in verwerken. Geef tevens een berichtje aan José of Jolijn dat je club meedoet. Wil je in het lokale informatieboekje komen, doe dit dan voor 8 augustus.

Mocht u meer informatie willen over de Albert Heijn Sportactie of uw sportorganisatie willen aanmelden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

  • 25 nov
    Zelfverdediging - Body & Defense - De Beun 16:00 to 17:00