Sportpunt Houten organiseert op vrijdag 6 oktober voor de 3e keer de Beweeg & Beleefdag. Deze dag staat in het teken van het aangepast sport- en beweegaanbod in Houten en omgeving. Jong en oud wat net dat beetje extra aandacht nodig heeft, kan op deze dag komen kennismaken en uitproberen wat wel mogelijk is voor hen. Er kunnen onder andere proeflessen worden gevolgd, maar ook worden er demonstraties gegeven en kan er informatie worden opgevraagd.

Maar er is meer; op de Beweeg & Beleefdag komt ook een kleine informatiemarkt te staan, waarbij verschillende partijen al hebben toegezegd te komen. Zo zal wethouder Jocko Rensen van de gemeente Houten aanwezig zijn en zal Stichting Gehandicapten Belangen Houten komen vertellen over hun goede werk. Met andere partijen wordt nog gesproken voor een exacte invulling van de dag.

In de aankomende weken wordt meer bekend over het precieze programma van de dag. Houd daarom vrijdag 6 oktober vrij in uw agenda en kom ook een kijkje nemen in sporthal de Wetering tussen 16.00 en 20.00 uur. Zodra het programma bekend is, kunt u dit hier terugvinden. Mocht u al eerder vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 14 juli
  Zomervakantie 00:00 to 00:00

 • 16 juli
  Sportkamp Sportivun 00:00 to 00:00

  Doldwaze dagen vol spel en fun en ondertussen snuffelen aan diverse sporten en spellen tijdens de vakantie! Voor jouw zoon of dochter hebben wij sportieve activiteiten en superleuke spellen in petto, zoals

 • 20 juli
  Sport & Spel Inloop 13:30 to 15:00

 • 14 juli - 20 juli
 • 27 juli - 27 juli