Op zondag 17 september 2017 wordt voor de 4e keer de Budo Sport Dag georganiseerd. Een gezamenlijke presentatie van de vechtkunst- en zelfverdedigingsscholen uit Houten. Van 13.00 tot 16.00 uur kan iedereen, van jong tot oud, in sportcentrum The Dome kennismaken met de verschillende zelfverdedigingssporten. Alle deelnemende sportorganisaties verzorgen een demonstratie, waarbij leerlingen hun vaardigheden laten zien. Het is ook mogelijk om actief mee te doen met de clinics, verzorgd door de sportorganisaties.

Poster budodag 2017Er is een programma gemaakt, waarbij iedere sport op twee moment een clinic zal verzorgen. 

Dit jaar doen zeven sportorganisaties mee met de Budo Sport Dag, namelijk Action Kenpo Karate Houten, Karateschool Atarashii, Judo Groot Houten, Aikido Kyorakukan, More Chi Martial Arts, Taekwondo vereniging Taekyon en Your Personal Training (Kickboksen)

Kom dus vrijblijvend kennismaken en ervaar welke zelfverdedigingssport het beste past bij jou! Voor vragen kunt u contact opnemen met Annemarie van Deelen.

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 14 juli
  Zomervakantie 00:00 to 00:00

 • 16 juli
  Sportkamp Sportivun 00:00 to 00:00

  Doldwaze dagen vol spel en fun en ondertussen snuffelen aan diverse sporten en spellen tijdens de vakantie! Voor jouw zoon of dochter hebben wij sportieve activiteiten en superleuke spellen in petto, zoals

 • 20 juli
  Sport & Spel Inloop 13:30 to 15:00

 • 14 juli - 20 juli
 • 27 juli - 27 juli