Ook dit jaar organiseert en coördineert Sportpunt Houten de AH Sportactie. Net als vorig jaar wil Sportpunt Houten de AH Sportactie groots aanpakken en gaan wij in samenwerking met de Albert Heijn winkels een informatieboekje laten drukken. Deze worden uitgedeeld bij de kassa’s in de weken dat de sportcredits uitgegeven worden. Elke sportaanbieder die bij ons bekend is, komt met een korte informatietekst in dit boekje, zodat de klanten kunnen lezen uit welk sportaanbod ze kunnen kiezen. Dit is uniek en vorig jaar heel goed ontvangen door de klanten van de Albert Heijn.

Ook dit jaar roepen wij sportaanbieders op om deel te nemen aan “Sporten op de Winkelvloer”. In de weken dat klanten de sportcredits ontvangen (van 17 – 30 september) stellen de Albert Heijn winkels hun locatie en omgeving beschikbaar om jouw sportaanbod te promoten, ook wel het Sporten op de Winkelvloer genoemd. Sportpunt Houten coördineert deze activiteit.

Wij roepen alle sportaanbieders op om zich aan te melden bij Sportpunt Houten en het inschrijfformulier op te vragen. Dit kan door een mail te sturen naar José van Laarhoven.

Samen zetten wij de sport in Houten op de kaart!

Banner website min

 

 

Banner Zoeken website 2

Agenda vandaag

 • 14 juli
  Zomervakantie 00:00 to 00:00

 • 16 juli
  Sportkamp Sportivun 00:00 to 00:00

  Doldwaze dagen vol spel en fun en ondertussen snuffelen aan diverse sporten en spellen tijdens de vakantie! Voor jouw zoon of dochter hebben wij sportieve activiteiten en superleuke spellen in petto, zoals

 • 20 juli
  Sport & Spel Inloop 13:30 to 15:00

 • 14 juli - 20 juli
 • 27 juli - 27 juli