Gezien de aangescherpte maatregelen is in samenspraak met alle betrokkenouderen wandelen partners besloten om alle activiteiten die voor de Senioren Fitmaand georganiseerd zijn, stop te zetten. Sporten en bewegen is belangrijk, ook in deze periode, maar de veiligheid van de Houtenaren staat voorop!

De geplande activiteiten voor de Senioren Fitmaand, de Koffieplus, de fittesten bij de Medisch Centra onder begeleiding van de fysiotherapeuten en de gratis kennismakingslessen bij verschillende sport- en beweegaanbieders gaan niet door. Dit besluit heeft Sportpunt Houten in samenspraak met de diverse partners betrokken bij het project genomen. De veiligheid van de Houtenaren is het belangrijkste op dit moment.

Hoewel de activiteiten voor nu zijn stopgezet, zijn er in de eerste anderhalve week van Senioren Fitmaand wel mooie resultaten behaald. Bij de fittest, die in samenwerking met de fysiotherapeuten van Medisch Centrum Hofspoor is georganiseerd, waren negen senioren aanwezig. De senioren zijn daarna geïnformeerd over het sport- en beweegaanbod in Houten. Voor de koffieplus en de kennismakingslessen is de samenwerking met diverse sportaanbieders gezocht. Helaas kunnen niet alle activiteiten doorgaan, maar niet getreurd, want wat in het vat zit, verzuurt niet! Dus mocht u interesse hebben gehad in een van de koffieplus activiteiten of kennismakingslessen, deze zullen weer opstarten wanneer de maatregelen dit toelaten. Verder zullen ook de fittesten weer opgestart worden wanneer de omstandigheden dit toelaten.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Mail of bel Robin Bergmans