Koffieplus voor Senioren bij Stardance Studio's

Waar een aantal al een tijdje op wachten: Stardance start nu met het V.I.T. (Voor iedereen toegankelijk) programma. Vanaf september is het mogelijk om wekelijks te komen dansen bij Stardance. Om kennis te maken wijden we deze Koffieplus aan het programma. Dus kom donderdag 8 september tussen 10.00 – 12.00 naar Stardance en dan gaan we onder leiding van Christel met de voetjes van de vloer.

Van dansen word je blij
Van dansen blijf je scherp
Dansen houd je jong
Dansen verbindt
Dansen kan iedereen, altijd en overal!

Programma
De ochtend staat in het teken van het V.I.T. (Voor Iedereen Toegankelijk) programma. Er wordt een uur gedanst en oefeningen gedaan voor een sterk en lenig lichaam. Het programma is zo ingedeeld dat iedereen hieraan mee kan doen en met eventuele blessures wordt er rekening gehouden. Als afsluiter staat er een welverdiend kopje koffie of thee klaar! Zie je het wel zitten om vaker mee te doen dan geeft Christel meer informatie na de les.

Doe mee en meld je aan!
Dag & tijd: donderdag 8 september 2022, van 10.00 uur – 12.00 uur
Waar: Stardance Studio’s, hefbrug 2 Houten
Kosten: gratis

Aanmelden?
Wilt u deelnemen aan deze dag? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt een bevestiging voor deelname aan deze ochtend. Ben je 8 september niet beschikbaar maar wel geïntresseerd om een keer deel te nemen? Stuur dan ook gerust een mail naar Sjouke.