Panna = Knock Out

Met de ruggen naar elkaar en de bal daartussen geklemd, staan Wiebe en Rev klaar tot de scheidsrechter fluit. Wanneer ze zich omdraaien en iemand zich meester van de bal heeft gemaakt, geven ze elkaar eerst een boks. Respect hoort zeker ook bij Panna Knockout. Daarna gaat de focus op de bal en de benen. Met als doel om, met zo min mogelijk fysiek contact, de bal bewust door de benen van de tegenstander te spelen: een panna. Op dat moment slaat iedereen enthousiast op de boarding en begint te joelen. Er is een winnaar. 

Nasser el Jackson & Luciano Hiwat

Niemand is veilig voor de balkunsten van Nasser el Jackson. Een nietsvermoedende vader langs de kant, handhaving en jongerenwerk: allemaal worden ze dolgedraaid en met speels gemak door de benen getikt. Ook Luciano Hiwat is meegekomen om een hiphop dans clinic te geven, maar niet nadat hij zelf een show heeft gegeven met zijn indrukwekkende skills.

Houtense prijswinnaar

De bal gaat door de benen, er wordt gejuicht en de armen van Rev Treuren (11) gaan omhoog. Hij weet het ticket voor deelname aan het NK Panna Knockout te winnen. Met die prijsuitreiking en het uitdelen van een Jeugdfonds goodbiebag aan alle aanwezige kinderen komt er einde aan een sportieve middag. Een geslaagd en vermakelijk evenement neergezet door het Jeugdfonds Sport en Cultuur, Panna Knockout, VanHouten&Co Jongerenwerk en Sportpunt Houten.

Sportpunt Houten is intermediair voor het Jeugdfonds. Ben of ken jij een gezin waar er te weinig geld is voor een sportclub? Neem dan contact op met Sportpunt Houten voor een aanvraag.