Sportgala logo
De spanning stijgt terwijl Houten zich voorbereidt om de sport en de sportieve hoogtepunten van het jaar 2023 te vieren. Het Sportgala staat op slechts 100 dagen afstand en de nominaties zijn nu geopend! Op deze feestelijke avond, die plaatsvindt op maandag 5 februari 2024 in Theater aan de Slinger, worden de felbegeerde prijzen uitgereikt in de categorieën: sporter, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger. Wie verdient het volgens jou om hiervoor in aanmerking te komen?

We roepen iedereen op om hun favorieten te nomineren voor het Sportgala Houten 2023. Ken jij een sporter, sporttalent, een team of een toegewijde vrijwilliger die dit jaar een buitengewone prestatie heeft geleverd? Nomineer jouw kandidaten via de website www.sportgalahouten.nl. De nominatieperiode loopt tot 4 december, dus zorg ervoor dat jouw inzendingen op tijd binnen zijn.

Sponsoren gezocht

Om het Sportgala tot een succes te maken, zijn wij ook nog op zoek naar sponsoren die dit sportfeest willen ondersteunen. Wil jij laten zien trots te zijn op de Houtense sport, sporters en hun prestaties? Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, wij zijn zeer dankbaar voor ieders bijdrage. Ons streven is om iedereen optimaal tot zijn recht te laten komen in voorbereiding op en tijdens het Sportgala Houten. Interesse of benieuwd naar de sponsorpakketten en verdere mogelijkheden? Kijk op de website van het sportgala of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..