Maandag 5 februari 2024 staat in Theater aan de Slinger de 13de editie van het Sportgala Houten op het programma. Het belooft een feestelijke avond te worden met tal van sprankelende acts. Daarnaast zullen de prijzen voor sporter, sporttalent, sportploeg en vrijwillig van het jaar worden uitgereikt. Wie er gaat winnen? Daar kan jij over meebeslissen!

Voor de samenstelling van de jury zijn wij nog op zoek naar een ´gewone´ inwoner. Ben jij 18 jaar of ouder, woonachtig in Houten en heb jij een grote interesse in sport? Dan zoeken wij jou! Je zal deel uit maken van een vijfkoppige jury. Twee avonden komen zij bij elkaar om te praten over de sportprestaties in Houten van het afgelopen jaar en een belangrijk advies uit te brengen over wie er moet winnen.

Altijd al gedacht: “Als ik in de jury zou zitten, dan zou ik echt anders hebben beslist”? Stuur dan nu je gegevens en een korte motivatie voor 13 november naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sportgala zoekt jurylid