Goed nieuws, ook dit jaar komt er weer een Stadsstrand gefaciliteerd door Stichting Stadsstrand Houten. Hopelijk dat weer vele partijen gebruik gaan maken van het Stadsstrand. Wij streven ernaar om elke dag wel een partij actief te laten zijn op het Stadsstrand. Het Stadsstrand ligt dit jaar op het Rond van zaterdag 4 juni tot en met zondag 3 juli.

Bij wie kan ik het Stadsstrand reserveren?
Alle sportieve aanvragen voor gebruik van het Stadsstrand lopen via Sportpunt Houten. Dit geldt voor sportverenigingen, commerciële sportaanbieders, sportscholen enz. Aanvragen bij voorkeur per mail verzenden aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sportaanbieders kunnen een aanvraag indienen voor een sportactiviteit/toernooi/training/open instuif enz. Denk ook eens aan een reguliere trainingsavond te verplaatsen naar het Stadsstrand of om een kleine competitie op een doordeweekse avond te organiseren. Een aantal activiteiten zijn al bij ons bekend en deze kun je opvragen bij José.

 

Inmiddels hebben enkele sportaanbieders, kinderopvang organisaties en overige geïnteresseerden een reservering gemaakt voor het Stadsstrand. 
Er is nog altijd ruimte om ook jouw training/ gymles/ buiten spelen op het Stadsstrand te organiseren. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om nog te informeren naar de mogelijkheden. Het programma tot op heden kun je hier ( pdf 227Kb ) vinden. 

Vrijwilligers Stadsstrand
Stichting Stadsstrand Houten is nog op zoek naar vrijwilligers die diverse werkzaamheden kunnen verrichten op het Stadsstrand (bardienst, toezicht etc.). Alle vrijwilligers die hun steentje bij zouden willen dragen zijn van harte welkom! Aanmelden kan via Trudy van Brasserie & Zo (030-6353555) of Guido van het Eetatelier (030-6353398 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).